Steaua nu a mai făcut concesii echipei Viitorul Constanța, pe care a învins-o, luni, în deplasare, scor 3-0. Oaspeții au deschis scorul prin Latovlevici (39), apoi, Gabi Iancu, fost jucător al dobrogenilor, a punctat și el, un minut mai târziu. În partea a doua a partidei, campioana en-titre a mai înscris prin Keșeru (50). Steaua câștigă și pune punct speculațiilor care susțineau că „roș-albaștrii” nu se vor omorî cu firea și vor facilita o victorie pentru cei de la Viitorul, aflați în mare suferință. Înaintea jocului, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, și Ionuț Negoiță, patronul formației Dinamo, s-au contrat aprig pe această temă. Anul trecut, într-un moment în care echipa din Ghencea era aproape campioană, steliștii au fost învinși pe teren prorpriu, scor 2-5, de Viitorul.

Steaua se află pe primul loc al clasamentului, cu 65 de puncte, la 9 lungimi de undă distanță de Astra Giurgiu, prima urmăritoare. La final, Gheorghe Hagi a avut un discurs viruletn, legat de starea fotbalului românesc.

Noi am avut o strategie, dar a venit acea execuţie a lui Latovlevici. S-a văzut diferenţa de valoare. În faţa porţii s-a făcut diferenţa, noi nu prea am fost acolo. Mai sunt 6 etape şi vom lupta până la capăt. Eu îmi fac treaba cu Academia în continuare. Mă concentrez pe munca pe care o am, e foarte grea. Vreau să dau o şansă acestor copii. Ei aud înaintea meciului că va fi blat… Domnul Negoiţă n-a ghicit-o. În România e circ toată ziua. Să-şi vadă de treaba lui că ajungem să ne certăm între noi de pomană", a spus „Regele” la Digi Sport.