Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Steaua s-a împiedicat de CSMS Iași pe teren propriu. „Roș-albaștrii” rămân pe primul loc al clasamentului
LIGA I. Steaua s-a împiedicat de CSMS Iași pe teren propriu. „Roș-albaștrii” rămân pe primul loc al clasamentului

LIGA I. Steaua s-a împiedicat de CSMS Iași pe teren propriu. „Roș-albaștrii” rămân pe primul loc al clasamentului

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul restanță disputat pe teren propriu, cu CSMS Iași, ce a contat pentru prima etapă a campionatului intern.

Steaua a remizat, miercuri, pe „Arena Națională”, scor 1-1, la finalul confruntării cu CSMS Iași. Jocul a fost o restanță din prima etapă a campionatului intern, iar „roș-albaștrii” rămân liderii ierarhiei. Steliștii au deschis scorul în prima repriză, prin Robert Vâlceanu (20), moldovenii au egalat până la pauză, datorită lui Lukacs Bole (42). Din minutul 57, gazdele au evoluat cu un om mai puțin, pentru că Onțel a văzut cartonașul roșu.

„A fost un joc greu. Ne așteptam la o partidă dificilă. Cei de la Iași au stat foarte bine. Din păcate am primit un gol dintr-o greșeală. Se mai întâmplă, bine că s-a înâmplat azi și n-am pățit-o la un meci important. Sunt mulțumit că am câștigat un punct, deși mă așteptam să le luăm pe toate cele 3 puncte. Onțel e un jucător tânăr, trebuie să crească. A vrut să pună piciorul la minge, dar un jucător de la Iași a făcut alunecare. Dacă arbitrul a decis să dea roșu asta e. După cartonașul roșu mă așteptam ca Iașiul să iasă la joc", a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei.