Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. FC Voluntari – Dinamo, 1-3. „Câinii” au ajuns la trei victorii consecutive
LIGA I. FC Voluntari – Dinamo, 1-3. „Câinii” au ajuns la trei victorii consecutive

LIGA I. FC Voluntari – Dinamo, 1-3. „Câinii” au ajuns la trei victorii consecutive

Dinamo s-a impus, luni, în Ștefan cel Mare, în partida cu FC Voluntari (scor 3-1), din cadrul etapei a 19-a a Ligii I.

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari (scor 3-1), luni seară, într-o partidă ce a contat pentru runda a 19-a a Ligii I. Oaspeții au deschis scorul încă din primul minut, prin Gnohere, și l-au majorat datorită reușitei lui Filip (41). În partea a doua, Anton (60) a mărit avantajul „câinilor”, iar FC Voluntari a înscris golul de onoare prin Spahija (65). În minutul 90+1, Kone, jucătorul gazdelor, a fost eliminat. Cei din Voluntari au avut anulat un gol, atunci când Dinamo conducea cu scorul de 1-0. Arbitrul Andrei Chivulete a anulat eronat reușita lui Adrian Bălan, considerând că atacantul l-a faultat pe portarul dinamovist Cerniauskas.

Dinamo a ajuns la trei victorii consecutive și se află pe locul al 4-lea al clasamentului, cu 33 de puncte. Primele trei poziții sunt ocupate de Astra Giurgiu (40), FC Viitorul și Pandurii (ambele cu 36 de puncte).

„Ar fi trebuit să spun no comment şi să plec. E incredibil, e al cincilea meci din şase cu greşeli de arbitraj care influenţează jocul. Nu mai am ce să comentez, dar eu am anticipat. Gândiţi-vă, la 1-0, dacă noi egalam, poate tot câştigau tot ei, dar veneam peste ei. Din păcate arbitrajul merge într-o direcţie foarte ciudată şi îmi aduce aminte de lucruri trecute. Eu nu cred în coincidenţe, sunt problemele lor, care nu vor să le rezolve. Sunt mulţumit că jucătorii au respectat sarcinile de joc, a spus Gheorghe Mulțescu, antrenorul echipei FC Voluntari.