Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. Dinamo se duce pe TOBOGAN. „Câinii”, ÎNVINȘI de FC Botoșani. Un jucător este DEMOLAT: „Ăsta e terorist, un terorist al fotbalului”
LIGA I. Dinamo se duce pe TOBOGAN. „Câinii”, ÎNVINȘI de FC Botoșani. Un jucător este DEMOLAT: „Ăsta e terorist, un terorist al fotbalului”

LIGA I. Dinamo se duce pe TOBOGAN. „Câinii”, ÎNVINȘI de FC Botoșani. Un jucător este DEMOLAT: „Ăsta e terorist, un terorist al fotbalului”

Dinamo a fost învinsă, luni, în deplasare, de FC Botoșani, scor 0-2, în ultima confruntare din etapa a 11-a a campionatului intern.

Dinamo a bifat cel de-al 5-lea meci fără victorie, după eșecul înregistrat în deplasare, cu FC Botoșani, scor 0-2. Gazdele au deschis scorul prin Răzvan Oaidă (3) și au stabilit scorul final după reușita lui Diego Fabbrini, din minutul 90. În ultimele 5 runde, echipa din Ștefan cel Mare a înregistrat 4 înfrângeri (0-3 cu „U” Craiova, 1-2 cu Astra, 0-1 cu Iași și 0-2 cu Botoșani) și un rezultat de egalitate 0-0 cu Sepsi). Dinamo este pe locul al 12-lea, cu 11 puncte.

Cornel Dinu a avut un discurs furibund la finalul partidei de luni. „Nu se poate așa ceva. E dramatic, e dureros. N-am anticipat că această cădere gravă. Dinamo mai are două jocuri, cu Călărași și Chiajna, unde nu va fi ușor. Dorinel e antrenor, Niculescu e lunetist. Au fost greșeli mari! Botoșani s-a impus pe merit. Nu se poate să începi așa meciul. El nu a judecat posibilitățile reale ale jucătorilor. E foarte rău cum a ajuns Dinamo. Iar ce începe prost se termină și mai prost. Contează calitatea oamenilor. El a început 4-2-3-1. A venit și Pandi (n.r. Basarab Panduru) cu falca în pământ pentru că nu înțelegea. Subotici ăsta e terorist, un terorist al fotbalului. Îi respect religia, dar când se roagă înainte de meci ține mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar. Niculescu să le facă rost de târnăcoape, sape, greble, dă-le în vestiar sau cântaţi-le sorcova. Asta e cântarea care ar trebui pusă în vestiarul lui Dinamo", a spus Dinu la Telekom Sport.