Evenimentul Zilei > Actualitate > LIGA I. CSMS Iași – Dinamo, 0-0. Gazdele au rata un penalty în minutul 90+1. Mircea Rednic cere transferuri: „Trece timpul și noi tot așteptăm”
LIGA I. CSMS Iași – Dinamo, 0-0. Gazdele au rata un penalty în minutul 90+1. Mircea Rednic cere transferuri: „Trece timpul și noi tot așteptăm”

LIGA I. CSMS Iași – Dinamo, 0-0. Gazdele au rata un penalty în minutul 90+1. Mircea Rednic cere transferuri: „Trece timpul și noi tot așteptăm”

CSMS Iași și Dinamo au remizat, duminică, scor 0-0, într-o partidă din cadrul rundei a 7-a a campionatului intern. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+1, prin Golubovici.

CSMS Iași a ratat mai multe șanse de a câștiga meciul cu Dinamo, iar cea mai mare s-a consemnat în minutul 90+1. Golubovici a executat o lovitură de la 11 metri, dar a trimis în afara spațiului porții. La faza penalty-ului, fundașul Andrei Marc a fost eliminat de arbitrul Adrian Comănescu.

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo, a fost dezamăgit de evoluția „câinilor” și a cerut transferuri care să întărească lotul. „Sper să vină fundaşul ăla stânga despre care se tot vorbeşte, trebuie să vină de vreo lună, nu ajunge și noi suferim. Trece timpul şi noi tot aşteptăm, nu știu pe cine așteptăm", a spus Rednic.

Imediat a venit și replica lui Dinu Gheorghe, președintele clubului. „Se fac eforturi mari, am tot lucrat, l-am adus pe Essombe care sper să facă un cuplu bun cu Gnohere. Feussi nu e un jucător care să prezinte garanții, trebuie să jucăm cu Fai în locul lui, așa că va veni un fundaș stânga. Plus un mijlocaș central", a spus „Vamă” la Digi Sport.