Evenimentul Zilei > Sport > LIGA I. ACS Poli Timișoara- Steaua, 0-0. „Roș-albaștrii” s-au împotmolit în Banat. „Am întâlnit o echipă care nu a jucat fotbal”
LIGA I. ACS Poli Timișoara- Steaua, 0-0. „Roș-albaștrii” s-au împotmolit în Banat. „Am întâlnit o echipă care nu a jucat fotbal”

LIGA I. ACS Poli Timișoara- Steaua, 0-0. „Roș-albaștrii” s-au împotmolit în Banat. „Am întâlnit o echipă care nu a jucat fotbal”

ACS Poli Timișoara a reușit să țină piept liderului Ligii I, într-o partidă care s-a încheiat fără goluri

Steaua, ocupanta primei poziții în clasamentul campionatului intern, a remizat, în această seară, fără goluri, partida jucată la Timișoara, contra celor de la ACS Poli. Oamenii lui Laurenițiu Reghecampf nu s-au omorât cu firea în prima repriză, preferând să adopte o tactică de așteptare. În partea secundă, steliștii au dominat, dar nu au putut să spargă blocada adversarilor. A fost prima partidă din această ediție a Ligii I în care „miliatrii” nu au reușit să marcheze.

La final, Laurențiu Reghecampf a criticat maniera de joc a arbitrilor, dar și prestația „centralului” Marius Avram. „Am controlat partida, dar nu am avut ocazii importante. Am întâlnit o echipă care nu a jucat fotbal, doar s-a apărat, şi a făcut-o foarte bine. Toată echipa trebuie să fie mai concentrată, să joace mai în viteză. Noi trebuie să facem mult mai mult. I-am reproşat arbitrului că nu e normal să dea numai 4 minute de prelungiri, când Poli a stat numai pe jos şi nici mingile de pe margine nu veneau. Câţiva jucători vor fi urecheaţi de mine, nu mi-a plăcut atitudinea lor. Aroganţa unor arbitri mă deranjează. El nu comunică deloc cu jucătorii. Dă nişte explicaţii puerile”, a spus Reghe la Digi Sport.

ACS Poli – Steaua 0-0

ECHIPE:

ACS: Nuno Claro – Mera, Belu, Şeroni, Morariju – Ov. Petre (Petrovici '88), Gorobsov – Poparadu, Trandu, Boldea (Bărbuţ '46) – Szekely (Mansour '68). Antrenor: Dan Alexa

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Pîrvulescu (Latovlevici '71) – Prepeliţă, Sânmărtean – Popa, Stanciu (Keşeru '62), Chipciu – Piovaccari (Iancu '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf