Evenimentul Zilei > Actualitate > Liderul Steaua arată jalnic
Liderul Steaua arată jalnic

Liderul Steaua arată jalnic

„Roș-albaștrii” conduc competiția internă, au un avans de cinci puncte în fața următoarelor clasate, dar se chinuie îngrozitor la fiecare meci și practică un fotbal inestetic și plictisitor

Steaua a câștigat chinuit meciul disputat la Timișoara, cu ACS Poli, în etapa a 8-a a campionatului intern.

„Roș-albaștrii” s-au impus cu 1-0, într-o partidă care s-a încheiat practic după reușita lui Florin Tănase, din minutul 8.

Ce mai chin, ce mai jale

Restul confruntării a fost o tentativă de fotbal, fără cap și fără coadă, cu greșeli individuale în lanț, șuturi departe de țintă, centrări anapoda, pase date în dușmănie. Și de această dată, mingea a fost cel mai aprig dușman al unor jucători debusolați care


FOTO: Laurențiu Reghecampf FOTO: ADRIAN PÎCLIȘANPe stadionul „Dan Păltinișanu” s-au aflat față în față echipele de la cei doi poli ai cla samentului, iar calitatea partidei este reprezentativă pentru nivelul deplorabil al campionatului.

„E brambureală”

Steaua a jucat de la egal la egal cu ultima clasată, care practic este condamnată la retrogradare, ținând cont că are în acest moment -10 puncte. Fost mare jucător al „roș-albaștrilor”, Gabi Balint a făcut o analiză dură la final. „Dacă de la Timișoara nu mă așteptam la multe, pentru că știm cu toți cum a fost încropită această echipă și cum se comportă în campionat, așteptam mai mult de la Steaua. Vin după o deplasare Turcia și după un meci greu acolo. Au circumstanțe, dar vrei să vezi și tu ceva și nu vezi nimic. Nu vezi nimic la Steaua pentru că e brambureală. Fiecare jucător are mingea și nu știe ce are de făcut. Nu vezi nimic, doar brambureală. Nu văd nicio idee tactică”, a tunat Balint, la Digi Sport.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a explicat că e pragmatic. „Nu mă interesează să joc frumos. Ce, îmi dă cineva vreun premiuu dacă fac spectacol și pierd?” Stelistul a primit o replică dură la Dolce Sport, de la Andrei Vochin, consilierul FRF. „De aia nu mai vine lumea pe stadion, pentru că nu îi oferi nimic.” Antrenorul Cornel Țălnar a fost și mai tranșant. „E cel mai slab campionat din istorie.”