Evenimentul Zilei > Actualitate > Liberalii și-au propus să-i RECUCEREASCĂ pe bucureșteni
Liberalii și-au propus să-i RECUCEREASCĂ pe bucureșteni

Liberalii și-au propus să-i RECUCEREASCĂ pe bucureșteni

PNL București va lansa, la mijlocul acestei săptămâni sondajul anunțat deja de o lună, prin care vor să afle părerile bucureștenilor legate de activitatea liderilor liberari și a parlamentrilor. În sondaj va fi vizat și miniștrii din guvernul Cioloș, însă nu a nivel individual, ci ca o întrebare deschisă, anunță liderul Cristian Bușoi.

Președintele PNL București, Cristian Bușoi, a declarat luni, că sondajul va fi lansat cel mai probabil miercuri. "Nu facem altceva decât să vedem o poză, o imagine, a situaţiei din Bucureşti, problemele bucureştenilor (…) şi câteva chestiuni legate de cum văd bucureştenii anumite subiecte legate de sănătate, administraţia publică", a spus liberalul.

Bușoi a precizat că în cadrul sondajului vor fi testate notorietatea și percepția asupra liderilor partidului, a parlamentarilor și a celor ce și-au anunțat candidatura la alegerile parlamentare din toamnă, dar și a președintelui Klaus Iohannis și a premierului Dacian Cioloș, deoarece "în orice sondaj sunt testaţi toţi oamenii politici importanţi".

"E o întrebare deschisă pe care o adresăm bucureştenilor, să ne indice cel mai bun şi cel mai slab ministru (…) Niciun ministru nu este sondat individual", a precizat Buşoi.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: