Update 2: Leo de la Strehaia a fost reţinut. Imaginile momentului în România:

UPDATE 1 / Leo de la Strehaia a fost ridicat joi de mascați fiind suspect într-un dosar de înșelăciune. Ulterior, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi rpezentat în fața judecătorilor pentru emiterea unui mandat de arestare.

Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11.00, în calitate de inculpat. A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen , termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea . Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare“, a declarat ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

Valoarea acestora era de 300.000 de lei. Ulterior, cei doi au vândut pe„piața neagră” la prețuri mult mai mici respectiva aparatură.