Legendele echipei FC Barcelona vin în România. Anunțul făcut de Gică Popescu

Legendele echipei FC Barcelona vin în România. Anunțul făcut de Gică Popescu

Gică Popescu va organiza un meci demonstrativ, la Cluj-Napoca, între „Generația de Aur” și foste glorii ale echipei FC Barcelona.

Gică Popescu a anunțat că va organiza o partidă între foști jucători ai echipei naționale a României și legende ale clubului FC Barcelona. Întâlnirea este programată să se dispute la Cluj-Napoca, în luna iunie.

„În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie. Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona. Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău, iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol”, a spus Popescu pentru actualdecluj.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News