Cher, o adevărată legendă a muzicii şi chiar a culturii pop, se lupta de câteva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui, având nevoie de transplant. De asemenea, vedetă are probleme mari şi cu inima. Ea a mărturisit că boală a făcut-o să fie depresivă şi i-a transformat toţi muşchii în "jeleu". Cântăreaţa, în vârstă de 69 de ani, s-a izolat de toată lumea şi îşi petrece zilele stand în pat cu laptopul în braţe. Ea mai iese din casă doar să meargă al mormântul fostului ei soţ.

„Cher consideră că sfârşitul îi e aproape. Şi-a speriat toţi apropiaţii", a declarat un prieten al acesteia.

Cântăreaţa a început să facă vizite secrete la mormântul lui Sonny şi să îşi doneze din bunurile sale, iar de cele mai multe ori stă şi se gândeşte la cum era viaţă ei cu Sonny, devenind obsedată de acesta. Cei doi au fost căsătoriţi în perioada 1964 şi 1975 şi el a murit într-un accident cumplt la ski în Nevada, fiind înmormântat în Palm Springs, California, unde a fost primar.

„Se duce la mormântul lui cu flori şi vine apoi planşă toată, spunând printre lacrimi: „Sunt pregătită să fiu cu Sonny iar", a mai declarat aceeaşi sursă.