Evenimentul Zilei > Politica > Legătura secretă dintre Orban și lumea jocurilor de noroc. Ciolacu dezvăluie de ce s-au deschis, de fapt, cazinourile
Legătura secretă dintre Orban și lumea jocurilor de noroc. Ciolacu dezvăluie de ce s-au deschis, de fapt, cazinourile

Legătura secretă dintre Orban și lumea jocurilor de noroc. Ciolacu dezvăluie de ce s-au deschis, de fapt, cazinourile

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a făcut în această seară, la Antena 3, o dezvăluire incendiară legată de premierul Ludovic Orban.

Marcel Ciolacu a declarat că decizia de a deschide sălile de jocuri de noroc a fost luată, pentru că ”unul dintre consilierii lui Orban are o afacere cu păcănele”.

„Nu cred că e important cât suntem noi dispuşi, politicienii, să aşteptăm. Cred că cel mai important e cât mai sunt dispuşi românii să aştepte această bătaie de joc. Să vii să anunţi că vii tu, Guvern, cu proiecutl de hotărâre de guvern în ultima zi, când îţi expiră prelungirea… să soliciţi o prelungire a stării de alertă, mi se pare hilar. Când acest document ar fi trebuit să fie dezbătut public. Astăzi au anunţat că se redeschid jocurile de noroc.(…) Vă spun eu realitatea. Unul din consilierii personali a lui Ludovic Orban are afaceri cu păcănele.

Până se termină emisiunea, sunt ferm convins că veţi şti şi dumneavoastră numele. Deci nu deschizi spitale, le ţii închise pentru bolile cronice, ţii spitale închise suport COVID cu zero pacienţi, dar deschizi păcănelele. Nu deschizi biserici, nu… Cred că toate problemele s-ar rezolva dacă domnul prim-ministru şi-ar lua un consilier şi medic, să îi explice totuşi fenomenul şi câţi oameni au murit, pentru că nu au avut acces în această perioadă la medicamente şi la spitalizare. Dacă şi-ar mai lua şi un consilier preot, unde să-şi mai ceară şi iertare câteodată, sunt ferm convins că s-ar deschide şi spitalele şi bisericile”, a declarat Ciolacu, la Antena 3.

Președintele interimar al PSD nu a dorit să menţioneze numele consilierului personal al lui Ludovic Orban la care face referire, cu toate că i s-a cerut insistent acest lucru de către moderatorul emisiunii.

Ce ne așteaptă din 15 iunie. Ultimele măsuri luate de autorități

Premierul Ludovic Orban a anunțat, joi seară, noile măsuri luate în urma unei ședințe a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

De asemenea, propunerile vor fi cuprinse într-o hotărâre de guvern.

„Se va permite creşterea numărului de persoane de la trei la şase, inclusiv pentru activităţile sportive şi recreative din aer liber pentru o gamă largă de activităţi sportive şi recreative. Se permite reluarea activităţilor pentru jocurile de noroc, Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a spus Ludovic Orban.