Evenimentul Zilei > Monden > Lecţia învățată de Alexia Eram de la Andreea Esca. Ce mașină și-a cumpărat tânăra
Lecţia învățată de Alexia Eram de la Andreea Esca. Ce mașină și-a cumpărat tânăra

Lecţia învățată de Alexia Eram de la Andreea Esca. Ce mașină și-a cumpărat tânăra

Alexia Eram este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România și, chiar dacă este foarte tânără, a reușit să fie independentă financiar. Recent, și-a cumpărat și prima mașină, dar nu a ales vreun bolid de lux. Tânăra este cumpătată când vine vorba despre banii ei.

Fiica Andreei Esca a demonstrat încă o dată că este o fire cumpătată și că nu aruncă cu banii munciți de ea. Anul acesta, Alexia Eram a terminat facultatea în Marea Britanie și a obținut și permisul de conducere. Mulți se așteptau să își cumpere vreo mașină de lux, dar nici vorbă de așa ceva. Alexia Eram conduce un Golf 4, o mașină mai modestă, dar eficientă, mai ales pentru un începător, potrivit substanțial.ro.

Alegere bine gândită

Alexia și iubitul ei Mario Fresh s-au filmat în timp ce erau într-o spălătorie auto cu mașina. „Mario mi-a ales-o! Adică mi-a oferit niște variante și eu am decis. Este prima mașină, vreau doar să mă obișnuiesc să conduc prin oraș și nu am pus mare preț pe estetică neapărat“, a spus Alexia Eram.

Sursa:Instagram

Chiar dacă și-a dorit mult să obțină permisul de conducere, tânăra nu a renunțat nici la mersul pe jos. Dacă nu are drumuri lungi de făcut, Alexia Eram își lasă mașina acasă, Recent a fost fotografiată în timp ce mergea pe jos spre o sală de sport.

Nu aruncă cu banii

Alexia Eram este unul dintre cei mai urmăriți influenceri din România și câștigă bani frumoși în fiecare lună. Chiar dacă este independentă financiar, recunoaște că uneori apelează la ajutorul părinților pentru a fi sigură că face alegerile potrivite, mai ales când vine vorba despre afaceri.

Tânăra spune că nu chetuie mulți bani pe lucruri care nu îi sunt necesare. A învățat acest lucru din familie. Tânăra spune că nu i-a lipsit niciodată nimic, dar că părinții ei nu i-au dat foarte mulți bani de buzunar. A învățat astfel că banii nu se fac ușor și trebuie să muncești pentru ei. Recunoaște însă, că uneori mai cedează dacă un lucru îi place foate mult.

„De obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva foarte mult cedez. Adică nu sunt deloc chitroasă. Am o viață până la urmă“, a spus Alexia Eram, potrivit Ego.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: