Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca nu și-a răsfățat fiica. „Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți” Ce spune Alexia Eram
Andreea Esca nu și-a răsfățat fiica. „Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți” Ce spune Alexia Eram

Andreea Esca nu și-a răsfățat fiica. „Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți” Ce spune Alexia Eram

Cu toate că Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite și bine plătite prezentatoare din țară, ea nu și-a răsfățat niciodată copiii. Alexia Eram a povestit că a trebuit să se descurce singură și să învețe cât de greu se câștigă banii.

Alexia Eram a muncit enorm pentru a își face o carieră și pentru a ajunge în lumina reflectoarelor. Tânăra a povestit că Andreeea Esca a învățat-o să își câștige banii săi și să nu depindă de ea. Iubita lui Mario Fresh a adunat o avere impresionantă din Instagram, din firma de consultanță și comunicare și din brandurile care vor să își asocieze imaginea cu ea. Aceasta nu are nevoie de ajutorul prezentatoarei pentru a își achiziționa haine scumpe sau vacanțe de lux.

Alexia a povestit că i-a prins bine să își câștige singură banii și că a învățat să nu îi arunce pe lucruri neimportante. „Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare’’, a declarat Alexia Eram.

Andreea Esca nu își ajută fiica

Tânăra a povestit că Andreea Esca a ajutat-o de câte ori a avut nevoie, dar cu limită. Alexia Eram a mărturisit că niciodată nu i-a dat mai mulți bani decât a meritat. „Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a mai spus ea.

Fiica prezentatoare de la Pro Tv a recunoscut că îi place să arunce bani pe haine scumpe și pe vacanțe. „Haine și vacanțe. Cu vacanțele rămâi, dar și cu hainele rămâi, dar se mai strică. Așa în vacanțe vezi lucruri, evoluezi, descoperi.”

Ea a mai povestit că nu începe niciodată o afacere fără să ceară părerea părinților ei și fără a avea avantaje. „Mă consult cu amândoi pe partea de marketing, de business, de idei, de concept, facem brainstorming în familie.”, a spus iubita lui Mario Fresh pentrue Ego.