Leacul băbesc cu o mulțime de beneficii pentru organism. Crește imunitatea și previne accidentele vasculare

Leacul băbesc cu o mulțime de beneficii pentru organism. Crește imunitatea și previne accidentele vasculare Sursa foto: Arhiva EVZ

Deși în zilele noastre există medicamente pentru tratarea oricărei dureri sau pentru întărirea organismului, unele persoane preferă leacurile băbești, ce nu dau niciodată greș și care sunt și naturale.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit despre leacul ce te ajută să îți crești imunitatea și să previ accidentele vasculare. Este vorba despre o băutură veche, ce se făcea în special la mănăstiri.

„Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural”, a spus Lidia Fecioru.

Băutura din praf de albine ce îți întărește organismul

Astfel, albinele care au murit toamna au strâns polenul de la multe flori. Tot ce trebuie să facem este să le luăm, să le lăsăm la uscat, iar apoi să le dăm prin râșniță până obținem un praf.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră”, a spus bioenergoterapeuta.

Această licoare va întări vasele de sânge și te va ajuta să previ accidentele vasculare și vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. De asemenea, ajută la creșterea imunității. Această băutură se prepara în mănăstiri mai demult.

Lidia Fecioru

Lidia Fecioru

Băutura care curăță vasele de sânge

Bioenergoterapeuta a mai vorbit și despre o licoare ce ajută la curățarea vaselor de sânge. Tot așa, se ia o linguriță după fiecare masă.

Aceasta se prepară din 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană pisată, doi litri de apă fierbinte şi două linguri de miere. Mierea se adaugă doar după ce temperatura apei a scăzut la 40 de grade. Toată băutura se lasă o zi întreagă deoparte, potrivit doctorulzilei.ro.