Evenimentul ZileiActualitateLe-a trecut glonțul pe la ureche! Firma din Timișoara a făcut deratizare la o grădiniță

Le-a trecut glonțul pe la ureche! Firma din Timișoara a făcut deratizare la o grădiniță

Le-a trecut glonțul pe la ureche! Firma din Timișoara a făcut deratizare la o grădiniță
O grădiniță cu 40 de copii a fost deratizată de aceeași firmă, Bistim Dera, care a făcut dezinsecție în blocul din Timișoara în care au murit trei persoane. Directoarea instituției a anunțat de urgență imediat ce a aflat ce s-a întâmplat iar părinții au decis să-și ținpă copiii acasă până când vor fi înlăturate efectele acțiunii toxice.

Doi copii au murit, de asemenea mama unuia dintre ei, iar tatăl este internat la Terapie Intensivă, în timp ce alți doi adulți și trei copii sunt internați în spitale. Victimele provin dintr-un bloc de garsoniere din Timișoara unde, vineri, s-a efectuat dezinsecție și deratizare cu o substanță toxică folosită în agtricultură pentru deratizarea hambarelor de cereale, fosfură de aluminiu. Simptomele au apărut imediat după intervenție, însă abia luni la prânz autoritățile au înțeles că pacienții sunt intoxicați și că provin de la aceeași adresă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș și polițiștii de la Investigații Criminale fac cercetări pentru a identifica furnizorul produsului pe bază de fosfură de aluminiu folosit de Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare Bistim Dera pentru dezinsecția și deratizarea blocului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Accesează: