Evenimentul Zilei > Monden > Lavinia Șandru a dat lovitura la Festivalul Internaţional de Film din Bulgaria
Lavinia Șandru a dat lovitura la Festivalul Internaţional de Film din Bulgaria

Lavinia Șandru a dat lovitura la Festivalul Internaţional de Film din Bulgaria

Pe lângă faptul că a făcut politică, apoi moderator TV, Lavinia Șandru este actriţă în toată regula. A absolvit Universitatea de artă teatrală din Târgu Mureș.

„Love is Folly”, este cel mai important festival de film din ţara vecină

Filmul românesc “Ana. Ana Simion”, inclus în competiția oficială a celui mai important festival de film din Bulgaria, la Varna, a marcat două premiere:

– debutul ca regizor al îndrăgitului actor Mihai Mălaimare

-Lavinia Șandru: premiul pentru debut

În film, Lavinia Șandru o întruchipează pe Ana Simion, o figură importantă a rezistenței anticomuniste din România de după instaurarea regimului comunist, care a fost prigonită și arestată de Securitate pentru sprijinul acordat partizanilor anticomuniști care se ascundeau în munții Făgărași.

Premiul pentru cel mai bun film al festivalului de la Varna aa fost câştigat de “Helene”, în regia lui Antti Jokinen. La  filmele proiectate în cadrul festivalului au asistat în acest an peste 10.000 de spectatori plătitori, limitat în raport cu edițiile anterioare de regulile de distanțare impuse de organizatori din cauza pandemiei.

Mai multe detalii puteţi citi și pe site-ul Rețete și vedete: Lavinia Șandru revine. A lăsat politica și a dat lovitura în Bulgaria

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: