Evenimentul Zilei > Monden > Laurette a ajuns de urgență la spital. Povestiri din Italia. „E o mare nebunie ce se întâmplă”
Laurette a ajuns de urgență la spital. Povestiri din Italia. „E o mare nebunie ce se întâmplă”

Laurette a ajuns de urgență la spital. Povestiri din Italia. „E o mare nebunie ce se întâmplă”

Întoarsă recent de la Milano, Italia, Laurette s-a dus de urgență la spital pentru a-și face analize ca să fie sigură că nu a fost infectată cu coronavirus.

 

„E o mare nebunie ce se întâmplă. Au aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a povestit Laurette

Odată ajunsă în țară, mulatra nu a intrat în carantină, așa cum teoretic trebuia, și a decis în schimb să facă mai multe analize.

„M-am panicat puţin, dar merg să îmi fac analizele. Sper ca şi după 14 zile să fiu bine. Mai ales că am şi copilul acasă. Chiar trebuie să luăm măsuri”, a mai spus vedeta, potrivit romaniatv.net

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: