Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, ACUZAȚI că au ȘANTAJAT un fotbalist: „Am refuzat, dar ei au zis că nu pot rămâne”
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, ACUZAȚI că au ȘANTAJAT un fotbalist: „Am refuzat, dar ei au zis că nu pot rămâne”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, ACUZAȚI că au ȘANTAJAT un fotbalist: „Am refuzat, dar ei au zis că nu pot rămâne”

Alin Stoica, fost fotbalist al Concordiei Chiajna, a povestit că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan i-au cerut bani pentru a mai juca la gruparea ilfoveană.

Alin Stoica (32 de ani), fotbalist care a trecut pe la Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești, CS Otopeni sau Concordia Chiajna a povestit că, atunci când evolua la ultima echipă,  a avut probleme cu antrenorul Laurențiu Reghecampf și impresara Anamaria Prodan. Cei doi i-au cerut bani din contract, pentru a mai continua la Chiajna.

„Aveam un contract care se mărea dacă promovam, negociat de mine când eram în Liga 2. 1750 de euro pe lună la Liga 2, dar s-a mărit cu 60% după promovarea în Liga 1. Apoi, au venit Reghe cu Ana. Reghe ne-a luat pe fiecare în parte: Alin, am văzut meciul tău cu CFR Cluj. Nu e nicio problemă. Se întâmplă oricui. Eu mă bazez pe tine. I-am zis că vreau să rămân. El mi-a zis că mai trebuie să vorbim și cu Ana care era plecată nu știu unde. M-au chemat în birou la ei și ce mi-au propus nu mi-a convenit. Comisioanele pe care le voiau erau mari. Voiau bani din contractul negociat de mine. Cum să-ți dau atât!? Poți să-ți dau 10 la sută. Voiau mult”. Ca bani, însemna 25 la sută din contract. Eu le-am zis că e foarte mult: Puneți-vă voi 10 la sută peste banii din contract și luați-i voi, nu am o problemă cu asta. Dar nu-mi cereți din banii mei, ăsta e un contract negociat de mine. Voiau banii să semnez cu Ana și să joc. Am refuzat, dar ei au zis că nu pot rămâne: „Nu se poate decât așa”, a spus Stoica pentru „Gazeta Sporturilor”.