Evenimentul Zilei > Actualitate > Laurențiu Reghecampf a asistat la înfrângerea Stelei cu Astra. MOTIVUL a fost dezvăluit de presa bulgară
Laurențiu Reghecampf a asistat la înfrângerea Stelei cu Astra. MOTIVUL a fost dezvăluit de presa bulgară

Laurențiu Reghecampf a asistat la înfrângerea Stelei cu Astra. MOTIVUL a fost dezvăluit de presa bulgară

Potrivit presei bulgare, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Litex, a fost prezent, aseară, în tribunele stadionului „Nicolae Dobrin” din Pitești, acolo unde Steaua a peirdut în fața Astrei Giurgiu, scor 0-1.

După această înfrângere, Mirel Rădoi și-a anuțat demisia de la cârma Stelei. Site-ul bulgar sportal.bg a anunțat că „Reghe” a asistat la meciul fostei sale echipe, în Trivale, însă doar pentru a urmări jucători în vederea unor potențiale transferuri la actuala sa echipă, Litex.

Conform sursei citate, Reghecampf ar mai fi venit în România să urmărească jucători. „Antrenorul lui Litex a fost prezent și la meciul Astrei cu Dinamo pentru a urmări câțiva jucători de la actualul lider al Ligii întâi”, au notat bulgarii.

Laurențiu Reghecampf pare a fi acum principala speculației în vederea preluării poastului de antrenor al Stelei. Se pare că tehnicianul lui Litex ar avea o clauză stipulată în contract care i-ar permite să-i părăsească pe bulgari la finalul turului.