Evenimentul Zilei > Actualitate > Laude din străinătate pentru România. Care este capitolul la care excelăm?
Laude din străinătate pentru România. Care este capitolul la care excelăm?

Laude din străinătate pentru România. Care este capitolul la care excelăm?

Regia Autonomă Judeţeană de Apă Constanţa a fost lăudată de ambasadorul Israelului la Bucureşti, David Saranga.

Diplomatul, aflat într-o vizită de recunoaștere a relațiilor de colaborare între Regia de Apă și alte companii israeliene, a lăudat serviciile oferite de Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța.

„Ce aţi reuşit să faceţi aici, în Constanţa, este ceva care trebuie să fie duplicat. Cred că trebuie să fie un exemplu pentru alte judeţe şi alte oraşe din România. Trebuie să văd cum putem să colaborăm în domeniul economic. Ăsta este viitorul. Relaţia diplomatică între Israel şi România este la nivelul cel mai înalt la care poate să fie, chiar este un parteneriat strategic între Israel şi România. Colaborarea pe care o avem este în multe domenii, dar în domeniul economic avem un potenţial mult mai mare, avem multe companii din Israel care funcţionează aici, care sunt prezente aici, în România, dar potenţialul care există e mult mai mare, şi ăsta este scopul principal de ce sunt aici, în Constanţa”, a spus David Saranga făcând referire la Regia Autonomă Județeană de Apă Constanța.

La rândul său, directorul general al RAJA Constanţa, Felix Stroe, a declarat că în ultimii ani regia constănţeană de apă a reuşit să se impună în ţară, scrie Rador.

„În ultimii 10-15 ani compania s-a modernizat în continuu. Astăzi poate este cea mai modernă companie publică de apă din Europa Centrală şi de Est şi în continuare accentul îl punem pe dezvoltarea şi implementarea celor mai noi tehnologii, astfel încât ceea ce oferim cetăţenilor: să fie calitate, să fie o viaţă mai bună, să fie un confort 24 de ore din 24”, a declarat Felix Stroe”.