Evenimentul Zilei > Sport > Larisa Iordache a încins internetul. Ce a postat după ce a scris istorie la Mersin
Larisa Iordache a încins internetul. Ce a postat după ce a scris istorie la Mersin

Larisa Iordache a încins internetul. Ce a postat după ce a scris istorie la Mersin

„Nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul”, a spus, duminică, gimnasta română Larisa Iordache după ce a obținut două medalii de aur la Campionatele Europene din Turcia.

Duminică, după ce a obţinut două medalii de aur şi două de argint la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia), într-o postare pe Instagram, gimnasta română Larisa Iordache a afirmat că „nu e niciodată prea târziu să îţi urmezi visul”.

„O poveste lungă, spusa în câteva cuvinte… Pentru că niciodată nu este prea târziu să îţi urmezi visul şi să visezi la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru ca puterea din interiorul tău să iasă la suprafaţă. În momentele în care mulţi mi-au spus că nu voi reuşi şi începusem să cred şi eu asta după atâta timp de pauză … cu greu mai speram la o revenire, însă … Ai nevoie de nişte oameni care să creadă în tine.

Aşa cum au făcut-o antrenorii mei @loumtlc şi @cristi_aerobic (Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, n. red.) de la bun început. Nu au renunţat niciodată să creadă în mine, să mă susţină exact aşa cum am eu nevoie. Şi să îmi dăruiască bunătatea şi dragostea lor faţă de gimnastică. Iar pentru toate astea vreau să le mulţumesc! Sunteţi cei mai tari. Vă iubesc!”, a scris Larisa Iordache.

„Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puţin bune, dureri şi multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zâmbetul pe buze. Vă iubesc”, a mai transmis multipla medaliată la Europene şi Mondiale.

Larisa Iordache le-a transmis încurajări și coechipierelor sale din echipa României: „Şi nu în ultimul rând vreau să le spun fetelor (@stanciulescu_ioana, @sfiringu_silviana, @trica_daniela, @antoniairina) cu care am făcut o echipă că sunt mândră de ele, chiar dacă medalia de la finala pe echipe nu a fost culoarea la care noi am sperat. Important este să credeţi în voi, să munciţi mult şi să mergeţi mai departe cu multă încredere. Să luptaţi mereu până la capăt şi să faceţi cu drag acest sport, care nu este chiar uşor, dar este foarte frumos. Vă iubesc”.

„Şi vă mulţumesc vouă, tuturor! Pentru energia voastră pozitivă, pentru mesajele voastre şi cuvintele pe care mi le scrieţi”, le-a transmis Larisa Iordache fanilor săi.

Larisa Iordache a scris istorie la Europenele de la Mersin

Larisa Iordache a cucerit la Europenele de la Mersin (Turcia), două medalii de aur, la bârnă şi sol, şi două de argint, cu echipa şi la sărituri.

Larisa Iordache a obţinut aurul de la sol în urma unei contestaţii, după ce iniţial fusese notată cu 13,050 şi ar fi luat medalia de argint. Gradul de dificultate al exerciţiului a fost calculat greşit iniţial, ca fiind 5,2 şi nu 5,6. Gimnasta română a primit apoi nota 13,450, care i-a adus a doua sa medalie de aur la Mersin.