Evenimentul ZileiMondenGimnasta Larisa Iordache și-a înfierbântat fanii. Postarea a devenit virală

Gimnasta Larisa Iordache și-a înfierbântat fanii. Postarea a devenit virală

Gimnasta Larisa Iordache și-a înfierbântat fanii. Postarea a devenit virală
Gimnasta Larisa Iordache, în vârstă de 24 de ani, una dintre cele mai valoroase sportive ale României,  a reușit să le capteze interesul fanilor cu ultima sa postare pe Instagram.

 

Ea a apărut într-un costum de baie de culoarea pielii care a produs multe iluzii optice. Larisa a adunat multe laude din partea fanilor ei, precum și multiple vizualizări.

„Perfect isn’t real and real isn’t perfect”, este mesajul care însoțește fotografiile postate de sportivă.

Larisa Iordache a activat, pe perioada stării de urgență ca agent de poliție la Secția 22 din cartierul bucureștean Militari.

Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană. S-a antrenat la Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva” iar mai apoi a ajuns la lotul olimpic de la Izvorani. Începând cu februarie 2019, Larisa se antrenează alături de Octavian Bellu și Mariana Bitang.

Larisa Iordache s-a născut la București pe 19 iunie 1996 și provine dintr-o familie de sportivi. Fratele ei practică fotbal de performanță, mama ei a făcut handbal, iar tatăl fotbal.

 

S-a apucat de gimnastică întâmplător după ce a fost remarcată în parc de către Mariana Câmpeanu, antrenoarea clubului Dinamo pentru ambiția de care dădea dovadă încercând să meargă pe role. A cucerit prima medalie de campioană națională la 8 ani, la concursul „Mica Gimnastă”.

Larisa a fost singura gimnastă care s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate, singura care a câștigat două titluri continentale (cu echipa și la sol) și singura care a cucerit cele mai multe medalii (4, pe lângă 2 de aur, un argint la bârnă și un bronz la sărituri).

La Mondialele de la Nanning s-a luptat pentru titlul mondial la individual compus, unde a terminat pe locul secund, poziție pe care ocupat-o și la sol.

Larisa a ajutat la Nanning echipa României, formată din patru sportive ce debutau la o asemenea competiție, să termine pe locul 4.


Accesează: