Evenimentul Zilei > Actualitate > Lansare de carte în București: Lester Levenson și Metoda Sedona
Lansare de carte în București: Lester Levenson și Metoda Sedona

Lansare de carte în București: Lester Levenson și Metoda Sedona

Metoda Sedona - prin care poți să te eliberezi de bagajul mental - dar și multe alte lucruri interesante vor fi prezentate de evenimentul de lansare a trei volume semnate de Lester Levenson și Hale Dwoskin, care va avea loc mâine.

Editura Enalogos anunță că oi, 6 octombrie 2022, de la ora 18.30, în sala „Victoriei Ballroom” (Calea Victoriei 21-23), va avea loc lansarea cărților „Adevărul Ultim despre Iubire și Fericire” și „Aleg deplina Libertate”, scrise de Lester Levenson, precum și a volumului „Fericirea este la liber”, de Lester Levenson și Hale Dwoskin.

Ce este „Metoda Sedona”

Cele trei cărți tratează despre o modalitate ușoară și practică de reglaj interior numită de Lester Levenson „metoda Sedona”, o metodă de eliberare interioară conștientă, a cărei practică duce la un sentiment interior de ușurare, liniște și libertate interioară.

Evenimentul îl va avea ca vorbitor pe Dr. Iulian Zonenstain, coordonatorul traducerii și editării în limba română ale celor trei volume, iar invitat special va fi psihologul Ion Bucur, psihoterapeut și facilitator Constelații familiale.

În încheierea evenimentului, artistul Gheorghe Iovu va susține un concert extraordinar.

Lansarea poate fi urmărită și online

Doritorii vor putea participa și online, prin intermediul platformei Zoom.

Sâmbăta trecută, la Cluj, a avut loc un eveniment similar de lansare ce s-a bucurat de o participare numeroasă – peste 120 de persoane – precum și de prezența unor personalități artistice renumite – printre care maestrul Dorel Vișan, în prezent director al Teatrului „Lucian Blaga” din Cluj.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul editurii Enalogos .