Laminor Winter Wonderland, cel mai mare târg de Crăciun indoor, vizitat de 200.000 de bucureșteni

Laminor Winter Wonderland, cel mai mare târg de Crăciun indoor, vizitat de 200.000 de bucureșteni Sursă foto: Primăria Sectorului 3

„Laminor Winter Wonderland”, cel mai mare târg de Crăciun indoor a fost vizitat de peste 200.000 de bucureșteni. Vizitatorii sunt întâmpinați chiar de la intrare de bradul uriaș devenit punct de reper pentru vizitatorii care se pierd în mulțime.

De când și-a deschis porțile și până în prezenet peste 200.000 de bucureșteni au vizitat „Laminor Winter Wonderland”, cel mai mare târg indoor și outdoor din România.

„Laminor Winter Wonderland”, cel mai mare târg de Crăciun indoor

Târgul organizat în incinta halei istorice se întinde pe o suprafață de șapte hectare. Vizitatorii sunt întâmpinați chiar de la intrare de bradul uriaș devenit punct de reper pentru vizitatorii care se pierd în mulțime. Copii sunt încântați de caruselul care-i plimbă neîncetat. În tot acest timp studenții de la UNATC întrețin atmosfera cu spectacole tematice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Copii care nu se plimbați de carusel își pot pune în practică creativitatea la atelierele de face-painting, teatru sau pot își pot construi propriile păpuși. Evident Moș Crăciun nu a lipsit din cadrul târgului „Laminor Winter Wonderland”. În căsuța special amenajată Moșu” i-a primit pe copii cuminți și le-a împărțit cadouri.

Laminor Winter Wonderland vizitat de peste 200.000 de bucureșteni

sursă foto: Arhiva EvZ

Atracțiile târgului

Pentru cei mari, Primăria Sectorului 3 a pus la dispoziție o zonă de lounge unde adulții au putut gusta din bucatele tradiționale. În zona de outdoor a târgului a fost amenajat un pationar și o zonă de fast food.

Atmosfera a fost întreținută de artiștii în vogă ai României. Rând pe rând Nicole Cherry, Guess Who, Antonia sau Alina Eremia au urcat pe scena amenajată în partea opusă a bradului. Vizitatorii târgului „Laminor Winter Wonderland” au fost preluați din stațiile STB de două autobuze decorate în spiritul Crăciunului.

„Laminor Winter Wonderland” este deschis până pe 2 ianuarie

Târgul rămâne deschis până pe 2 ianuarie 2024 și poate fi vizitat de luni până joi în intervalul 11:00-22:00, iar în weekend de la ora 10:00 la 23:00. Accesul în zonă se poate face cu metroul și cu mijloacele de transport în comun.

Tramvaiele 36, 46 și autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109, N125 funcționează în regim personal. Vizitatorii care aleg să vină cu mașina personală au la dispoziție o parcare de 1.700 de locuri. Costul parcării este de 10 lei/zi, informează Primăria Sectorului 3.