Evenimentul Zilei > Actualitate > La un pas de tragedie! Florin Salam a trecut pe lângă moarte în casa lui Emi Pian
La un pas de tragedie! Florin Salam a trecut pe lângă moarte în casa lui Emi Pian

La un pas de tragedie! Florin Salam a trecut pe lângă moarte în casa lui Emi Pian

Manelistul Florin Salam a fost scos pe brațe de la priveghiul lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor, după ce i s-a făcut rău și a fost la un pas de leșin.

Manelistului Florin Salam i s-a făcut rău la priveghiul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, care se desfășoară la vila sa din Rahova. Florin Salam a fost cât pe ce să leșine din cauza oboselii și a căldurii, după ce a cântat ore în șir la căpătâiul șefului clanului Duduienilor.

De când a început priveghiul lui Emi Pian, de miercuri, manelistul Florin Salam s-a așezat la căpătâiul acestuia și a cântat aproape în permanență, melodii de jale. În momentul în care i s-a făcut rău, manelistul a fost scos afară, la aer, de către cei prezenți la eveniment și a fost stropit cu apă pe față, ca să-și revină, conform cancan.ro.

De miercuri, de când a fost trupul neînsuflețit a fost ridicat de la morgă și depus la vila din cartierul Rahova, locația a devenit loc de pelerinaj. Sute de oameni, membrii ai familiei, prietenii, interlopi din toată țara și nu numai, dar și oameni care l-au cunoscut pe Emi Pian s-au perindat pe la căpătâiul său pentru a-și depune omagiile și pentru a-și lua rămas bun.

Evenimentul este supravegheat cu atenție de autorități care au trimis în zonă zeci de polițiști și jandarmi. Autoritățile sunt preocupate ca lucrurile să nu scape de sub control și să fie evitate orice incidente de natură violentă.

De asemenea, având în vedere numărul foarte mare a celor care au venit la priveghi, polițiștii le-au cerut Duduienilor să aducă măști de protecție și dezinfectanți pe care să le împartă celor care participă la eveniment.

Miercuri, în prima zi a priveghiului liderului interlop, polițiștii au dat amenzi de 14.000 de lei celor care nu purtau mască de protecție. Comandantul Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a declarat că în ultimele zile au fost scoși în stradă mai mulți polițiști, care sunt ajutați în filtrele pe care le organizează de jandarmi și de polițiști locali.

„S-au dat peste 100 de sancțiuni, sunt identificați și alți participanți din mediul online și de pe rețelele de socializare. Azi avem un altfel de abordare, am suplimentat forțele. În niciun caz nu sunt bucureștenii în pericol. Monitorizăm activitatea, astfel încât astfel de evenimente să nu mai aibă loc”, a spus Berechet.

Când și cum se termină scandalul Duduienilor. Frații celui ucis iau decizia

Moartea lui Emi Pian. A apărut filmarea-bombă! Se vede totul. Cine, cum, în ce fel?