Evenimentul Zilei > Actualitate > La un pas de moarte. Cum era să sfârșească un bărbat din Cluj?
La un pas de moarte. Cum era să sfârșească un bărbat din Cluj?

La un pas de moarte. Cum era să sfârșească un bărbat din Cluj?

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost la un pas de moarte după ce a ajuns cu mașina în râul Someș.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Cluj-Napoca era să sfârșească în apele Someșului după ce a ajuns cu mașina în apele Someșului.

Acesta a fost salvat de pompieri ajunși rapid la locul incidentului. Salvatorii, care au fost asigurați cu cordelină, au reușit să-l scoată afară din apă pe șoferul în stare de șoc. Acesta plonjase cu mașina până în mijlocul râului.

Din fericire, nu a fost rănit și nimeni nu se mai afla cu el în mașină la momentul producerii incidentului.

Tânărul era conştient, dar în stare de şoc, şi nu a putut să explice cum a ajuns cu mașina în râu.

A pierdut controlul volanului și a ajuns în Someș

Conform polițiștilor de la fața locului, tânărul ar fi pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei de circulație, dar și din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru mai multe investigaţii medicale, deși nu prezenta răni la prima vedere.

Pentru a elimina o ipoteză, oamenii legii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, dar în urma verificării a reieșit că nu consumase deloc alcool.

„O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic. Evenimentul a avut loc în apropiere de strada Splaiul Independenței, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță.

Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a mai transmis ISU Cluj, conform Stirile Protv.

Nu este primul incident de acest fel, în care cineva pierde controlul volanului din cauza neadaptării vitezei de mers și a carosabilului umed. De aceea autoritățile le recomandă mereu șoferilor să fie prudenți și adapteze viteza de mers la condițiile meteo date, tocmai pentru a evita astfel de evenimente neplăcute.