Evenimentul Zilei > Politica > La guvern au fost numiți noi SECRETARI de STAT. Unul dintre ei a fost cântăreț. VEZI despre cine este vorba
La guvern au fost numiți noi SECRETARI de STAT. Unul dintre ei a fost cântăreț. VEZI despre cine este vorba

La guvern au fost numiți noi SECRETARI de STAT. Unul dintre ei a fost cântăreț. VEZI despre cine este vorba

Oana Schmidt-Hăineală, Sofia Mariana Moţ şi Constantin Sima au fost numiţi secretari de stat în Ministerul Justiţiei, potrivit unei decizii a premierului Sorin Grindeanu.

De asemenea, au fost numiţi secretari de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene Cătălin Ştefan Rotea, Laurenţiu Adrian Neculăescu, Virgil Alin Chirilă, Luminiţa Zezeanu şi Adrian Ionuţ Gâdea. 

La Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a fost desemnat secretar de stat Alexandru Pugna, la Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale – Adrian Marius Dobre, iar la Ministerul Sănătăţii – Dan Dumitrescu. Totodată, Marian Vasiliev este noul vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. 

Premierul Sorin Grindeanu şi-a desemnat şi un consilier onorific în domeniul relaţiei cu Parlamentul, în persoana lui Marian Neacşu.  

Unul dintre secretarii de stat numiți astăzi, Alexandru Pugna (55 ani) este cântăreț de muzică populară de peste 30 de ani.

Alexandru Pugna este membru PSD si vicepresedinte al Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud incepand cu anul 2012. In anii 2012 si 2016 a candidat pentru o functie de deputat de Bistrita-Nasaud din partea social-democratilor, dar nu a intrat în Parlament. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.