Evenimentul Zilei > Monden > La Casa del Papel, sezonul 4 – Netflix face o schimbare uriașa! Toți fanii trebuie să citească asta!
La Casa del Papel, sezonul 4 – Netflix face o schimbare uriașa! Toți fanii trebuie să citească asta!

La Casa del Papel, sezonul 4 – Netflix face o schimbare uriașa! Toți fanii trebuie să citească asta!

La Casa del Papel, serialul fenomen produ de Netflix, urmărit în întreaga lume, dar și de foarte mulți români, va continua pe micile ecrane. Sezonul 4 a fost anunțat oficial, însă în trecut, fanii au așteptat 3 ani pentru o serie nouă.

La Casa de Papel spune povestea unui grup de tineri, conduși de El Profesor, care jefuiesc Fabrica de Monedă și Timbru din Spania. Planul perfect al Profesorului este dat peste cap de detectivul cazului, Raquel Murillo, de care se îndrăgosteste.

Casa de Papel este un serial de televiziune spaniol, genul thriller, creat de Álex Pina pentru postul spaniol de televiziune Antena 3. Serialul era o serie limitată, dar, la insistențele fanilor, Netflix a decis să continue serialul.

În România a bătut recorduri!

Serialul La Casa del Papel a reușit să bată mai multe recorduri pe platforma Netflix. Ultimul record de vizionare a fost stabilit pentru ultimul episod din sezonul 3, care i-a lăsat pe fani cu o dorință și mai mare de a afla ce vor face personajele lor preferate mai departe.

Din fericire, de data aceasta, La Casa del Papel revine mai repede cu un nou sezon: Netflix a anunțat lansarea următoarei serii pe 3 aprilie 2020.