Evenimentul Zilei > Social > La 7 ani, Eric Dobriceanu este eroul celui mai emoționant moment de la Marea Unire ZU 2020
La 7 ani, Eric Dobriceanu este eroul celui mai emoționant moment de la Marea Unire ZU 2020

La 7 ani, Eric Dobriceanu este eroul celui mai emoționant moment de la Marea Unire ZU 2020

Cel mai intens moment de la Marea Unire ZU 2020 a fost susținut de Eric Dobriceanu. Puștiul de 7 ani a interpretat, poate, cea mai importantă piesă din playlistul celui mai mare concert din pandemie.

„Sunt mândru că sunt român, sunt mândru că m-am născut în România. La mulți ani, România!”, a spus copilul imediat după ce a interpretat magistral „Deșteaptă-te, române!”. Moment de maximă intensitate care i-a făcut să lăcrimeze pe toți cei prezenți la filmări.

Eric Dobriceanu, o adevărată revelație la vârsta lui, a câștigat show-ul „Next Star” și este o prezență constantă la cele mai importante festivaluri de muzică, din țara noastră și nu numai.

Nu rata acest moment care promite să-ți facă „piele de găină”. Ascultă-l pe micuțul Eric Dobriceanu la Marea Unire ZU 2020, cel mai mare concert din pandemie, pe 30 noiembrie, de la ora 23:15, imediat după show-ul „Chefi la cuțite”, pe toate platformele Radio ZU (onair, online pe radiozu.ro și pe pagina de facebook) și pe Antena 1.

The Motans, Vlăduța Lupău, Alina Eremia, Spike, Andia, Azur, Tudor Gheorghe, Nicole Cherry, Lidia Buble, Veta Biriș, Fuego, Raluka și Proiectul Balkanic, Speak și Ștefania, Eric Dobriceanu, Proconsul, Alexandra Stan, Pindu, Mira, Connect-R, Nico, Puya, JO, Ana Baniciu, Florian Rus, Pepe, Mario Fresh, Liviu Teodorescu, Cornel Ilie și Alexandra Stan sunt artiștii care au acceptat să fie parte din această a 10- a ediție „Marea Unire ZU”.

Felul în care au reușit ei să exprime muzical emoția evenimentului – uninând muzica veche cu muzica nouă – va putea fi urmărit pe 30 noiembrie și 1 decembrie, pe toate platformele Radio ZU, dar și pe Antena 1, după emisiunea „Chefi la cuțite”.