Evenimentul Zilei > International > La 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Acum, cuplul trece printr-o mare dramă
La 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Acum, cuplul trece printr-o mare dramă

La 17 ani s-a căsătorit cu o femeie de 71 de ani. Acum, cuplul trece printr-o mare dramă

O mare problemă de sănătate a apărut în viața unui cuplu din SUA.

O poveste neconvențională de iubire a făcut înconjurul lumii în urmă cu 5 ani. Un tânăr, în vârstă de 17 ani la acea vreme a decis să-și oficializeze relația cu o femeie cu 54 de ani mai în vârstă ca el. Cei doi s-au îndrăgosti la un eveniment tragic, la înmormântarea fiului femeii. Între ei s-a născut o relație care a fost criticată aspru de foarte multă lumea, dar care a rezistat timpului.

Problemele au apărut acum, după cinci ani, din cauza problemelor de sănătate pe care le are femeia (76 de ani). Soțul ei a anunțat că a suferit un atac de cord și are nevoie și de intervenție Divină pentru a trece peste momentul critic.

„Almeda a suferit un atac de cord. Una din arterele ei a fost blocată în proporție de 100%, iar alta în proprție de 90%. Alte două au fost destul de înfundate. A fost un risc uriaș. Rugați-vă pentru ea”, a spus Gary Hardwick, din statul Tennessee (Statele Unite ale Americii), pe rețelele de socializare.

Cu câțiva ani în urmă, vorbind despre relația cu Almeda, Gary povestea că este foarte încântat de cum decurg lucrurile. El a dat și detalii picante din budoar, povestind cum a fost prima noapte de iubire. A fost minunat, dincolo de cele mai sălbatice vise ale mele. Este chiar femeia viselor mele, iar latura fizică a relației noastre nu ar putea fi mai bună. Am știut din prima că ea este aleasa.”

O relație și mai lipsită de prejudecăți a fost mult dezbătută de internauți, în acest an. O femie din Rusia s-a îndrăgostit de fiul ei vitreg și în urma relației a rămas însărcinată.

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul.
 Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, anunța femeia pe rețelele de socializare.