Evenimentul Zilei > Politica > L. ORBAN, îl albește pe IOHANNIS: „Este cel mai BUN APĂRĂTOR al ROMÂNIEI!”. Iată și explicația pentru absentarea de la Parlamentul EUROPEAN. „Poza din Pompeii…”
L. ORBAN, îl albește pe IOHANNIS: „Este cel mai BUN APĂRĂTOR al ROMÂNIEI!”. Iată și explicația pentru absentarea de la Parlamentul EUROPEAN. „Poza din Pompeii…”

L. ORBAN, îl albește pe IOHANNIS: „Este cel mai BUN APĂRĂTOR al ROMÂNIEI!”. Iată și explicația pentru absentarea de la Parlamentul EUROPEAN. „Poza din Pompeii…”

Președintele Klaus Iohannis a vizitat miercuri, împreună cu soţia, parcul arheologic din Pompeii. Pe pagina de Facebook a sitului au fost postate mai multe fotografii ale cuplului prezidențial din România, cu precizarea că soții Iohannis au fost într-o vizită „privată”. Totodată, în acel timp, Klaus Iohannis era așteptat în Parlamentul European.

 

Ludovic Orban și-a dat silința să-l convingă pe moderatorul emisiunii România9, de la TVR1, că președintele României nu a absentat nemotivat de la Bruxelles, ci că a absentat, de fapt, de la o „cină formală”.

Orban: „Domnul Iohannis nu a absentat, ci a întârziat. Nu a fost un consiliu european, ci o cină informală. De ce s-a transformat o cină informală într-un consiliu european? Klaus Iohannis a apărat sistematic europarlamentarii nostri. A fost intr-o vizita oficiala de stat in Italia, o vizita care a fost facuta la nivel de presedinte. A avut un program negociat. Poza din Pompeii poate a fost făcută dimineața”, a spus președintele PNL marți seară, în studioul TVR1.

„Astăzi președintele României a susținut un speech în Parlamentul European. Faceți diferenta! Dancilă a fost trasă de urechi, chemată ca să fie trasă de urechi pentru că jandarmii au bătut oameni în stradă. Pe când Klaus Iohannis a fost chemat să discute probleme europene. Nu a primit nicio critică. La ora actuală, Klaus Iohannis este un lider politic respectat, apreciat, care are puterea să apere interesele românilor. Klaus Iohannis este cel mai bun aparator al României și al intereselor sale!”, a tururit Ludovic Orban.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: