După ce i s-a retras dreptul la muncă, Liviu Dragnea va primi noi sancțiuni, după cum a dezvăluit fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, cea care i-a luat și interviul. Fostul președinte PSD a transmis că nu mai vrea să facă politică și că regretă că din cauza politicii au suferit cei apropiați.

„I  s-a retras dreptul la muncă, s-a înrăutățit statutul său. Și azi (vineri, 3 iulie – n.red.) a fost la comisie și urmează și alte sancțiuni. O să aflăm ce tip de sancțiuni va mai primi doar pentru ca a vorbit”, a spus Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS. Ea a explicat din nou cum au decurs lucrurile după ce a cerut aprobare pentru interviul cu Liviu Dragnea de la Adminstrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

„Înainte de a avea această discutie cu interviul, am spus ca vorbesc cu el la telefon. Am facut solicitare pentru această întalnire online, cu o zi inainte, cu toate datele de identificare. Se presupune ca ei verifica (ANP). În aproximativ două ore am primit cofirmarea. E clar ca au supravegheat absolut tot. Nu am vorbit 5 minute, am vorbit două ore”, a detaliat Alexandrescu.

Liviu Dragnea nu mai vrea să facă politică și regretă că , din cauza politicii, și-a expus copiii și actuala parteneră de viață – Irina Tănase. Acesta a fost răspunsul dat fostei sale consiliere în interviul acordat din închisoare. „Mi-a zis că nu mai vrea să fac- politică, i-a ajuns, din mai multe puncte de vedere.

Liviu Dragnea, dezvăluiri despre expresiile învățate în pușcărie. Ce dureri are fostul lider PSD

Probabil si el are un regret ca nu a mers pana la capat cu anumite lucruri. Nu mi-a spus direct acest lucru. Liviu Dragnea spunea ca nu va putea sa repare niciodata ce le-a facut copiilor lui și Irinei. Nu cred ca Liviu Dragnea a avut un scop anume. Avea un of de multe luni bune. Voi găsi o soluție să-i pun și alte întrebari și să-i fac publice răspunsurile la întrebarile respective”, a mai spus Anca Alexandrescu.

Realizatoarea a vorbit și despre valul de ură și jignirile pe care le-a primit personal, chiar și amenințări, după difuzarea interviului cu fostul președinte PSD Liviu Dragnea. „Nu mă așteptam la un val de ură, de jigniri. M-a surprins. Au măturat cu mine pe jos absolut toți colegii din presă. Nu mă simt vinovată cu nimic. Valul de ură și de jigniri pe care le-am primit.

Un actor de la Teatrul de Comedie mi-a urat ca cei doi copii ai mei să pățească ce a pățit acea adolescentă de 17 ani. Eu nu am ascuns niciodata, mi-am asumat inclusiv ca am lucrat cu el (Dragnea – n. red.). E un om cu care am lucrat, ca si cu Adrian Năstase, Victor Ponta, Viorica Dăncilă. Mi-am asumat. Cred ca am facut orice alt lucru pe care il facea un jurnalist. Eu am fost jurnalist. Am plecat in 1996 de la Evenimentul zilei, am lucrat cu Ion Cristoiu, cu Sorin Roșca Stănescu”, a mai spus Anca Alexandrescu.