Evenimentul Zilei > Actualitate > L-a părăsit pe Codin Maticiuc pentru el, iar în scurt timp îi va dărui un copil! Totul a fost confirmat de vedetă!
L-a părăsit pe Codin Maticiuc pentru el, iar în scurt timp îi va dărui un copil! Totul a fost confirmat de vedetă!

L-a părăsit pe Codin Maticiuc pentru el, iar în scurt timp îi va dărui un copil! Totul a fost confirmat de vedetă!

Lumea showbizului devine „mai familistă”. O nouă vedetă și-a anunțat sarcina și începutul unei vieți de familie. 2019 aduce un botez și, cu siguranță, și o nouă nuntă.

Este vorba despre Flavia Mihășan, dansatoarea din emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”. Frumoasa blondă a avut un trecut amoros tumultos, gura târgului spunând că a avut o dragoste neîmplinită pentru „șeful” ei, Dani, dar e cunoscută și relația ei pasageră cu celebrul milionar Codin Maticiuc.

Dacă vara trecută lumea o zărea în brațele lui Codin, în vacanțe la malul mării, vara lui 2019 o va prinde împingând un cărucior. Flavia a confirmat, oficial, că este însărcinată în 16 săptămâni, iar tatăl copilului ei este un dansator originar din Bistrița, pe nume Marius Moldovan.

Dansatoarea a și posat mai multe poze pe conturile ei de pe site-urile de socializare cu viitorul tătic, radiind de fericire. „De acum înainte, vom sărbatori totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. #însărcinată în 16 săptămâni #părinți pentru prima dată #sarbatorifericite”, a scris Flavia.