Mesaj FULMINANT! Cine este DIAVOLUL în FUSTĂ după modelul Ana Pauker şi Elena Ceauşescu?

De asemenea, Tăriceanu a declarat sâmbătă la România TV că în spatele acestor acţiuni s-ar afla chiar şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, care astfel încearcă să facă uitate problemele de imagine pe care le are instituţia, cum ar fi cele legate de procurorul Mircea Negulescu, poreclit de presă „procurorul Portocală”.

Hotărârea de Guvern din 2013 care a DINAMITAT PSD în 2017. Apar avizele lui Dragnea, Chițoiu și Cazanciuc. Explicația juridică

„Reacţia DNA vine în urma unor scandaluri care pun într-o lumină extrem de defavorabilă instituţia, pe şefa instituţiei, pe doamna Kövesi şi aici putem să reţinem câteva lucruri: scandalul cu procurorul Negulescu de la Ploieşti care ne dezvăluie o faţă probabil puţin bănuită de multă lume a modului în care au acţionat procurorii în România şi în special unii dintre procurorii de la DNA în ultimii ani şi bineînţeles al doilea aspect este cel legat de informaţiile care au apărut în urma controlului făcut de inspecţia judiciară.

Olguţa are o IPOTEZĂ-ŞOC despre PONTA ŞI KOVESI: „Avem dovada.”

Am văzut cu toţii lupta disperată din cadrul CSM, cum s-a încercat decapitarea Inspecţiei Judiciare tocmai pentru a se evita pare-se un raport defavorabil pentru că altă explicaţie nu cred că putem să avem.

Toate aceste lucruri au dus la o strategie de contraatac din partea DNA după tiparul pe care îl ştim şi pe care doamna Kövesi în celebra înregistrare făcută la şedinţa din DNA a dăzvăluit-o mai demult. Găsim câţiva miniştri, facem cerere de urmărire penală împotriva lor şi bineînţeles că distragem atenţia, facem o diversiune cu alte cuvinte, o frumoasă diversiune în aşa fel încât lumea să nu se mai preocupe de problemele din DNA dacă aruncăm toată atenţia către ceea ce fac unii miniştri, parlamentul, în fine zona politică.

TEST SUPREM pentru Kovesi! VA MAI REZISTA în fruntea DNA? RAPORT INCENDIAR cu 5 abateri

Aceasta este dacă vreţi o componentă serioasă care trebuie avută în vedere, nu am nicio îndoială că aceasta este strategia pentru că este a nu ştiu câta oară când se întâmplă ca miniştri, foşti miniştri să fie anchetaţi pentru fapte petrecute cu ani şi ani de zile în urmă, nu au nici o legătură cu exerciţiul mandatului în momentul de faţă şi ceea ce se încearcă este punerea atenţiei publice, concentrarea atenţiei publice în altă parte, punerea într-o lumină defavorabilă a actualului guvern şi a parlamentului. Şi această acţiune face parte dintr-un plan mai amplu de decredibilizare a coaliţiei şi a actualului guvern.

TENEBRELE JUSTIȚIEI, marca Kovesi. ȘANTAJ la Inspecția Judiciară. ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ!

Vedeţi că nu este singurul ministru, este şi ministrul pentru relaţia cu parlamentul care la fel este acuzat pentru o chestiune puţin verosimilă, şi anume instigare la nu ştiu ce aflare de informaţii, minister, când e vorba să se angajeze persoane pe posturi foarte importante la ministerul cu pricina. Un şofer. Pentru asta sunt anchetaţi miniştrii la noi în guvern, pentru că vor să ştie cum se fac angajările, da? În timp ce la DNA angajările se fac pe bază de interviu, de simpatii, de eu ştiu legături mai puţin cunoscute, fără nici un fel de concurs, fără nici un fel de evaluare, fără nici un fel de probă, un simplu interviu şi cu asta basta", a declarat Tăriceanu într-o intervenţie telefonică la România TV.