Kovesi A VORBIT ÎN SFÂRŞIT despre celebra NOAPTE A ALEGERILOR DIN 2009. A fost sau n-a fost în sufrageria lui Oprea?

Kovesi A VORBIT ÎN SFÂRŞIT despre celebra NOAPTE A ALEGERILOR DIN 2009. A fost sau n-a fost în sufrageria lui Oprea?

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009, mai précis evenimentele din seara de 6 spre 7 decembrie, subiect lansat în paginile Evenimentului zilei, în serialul “Noi suntem statul!”.

Deşi a mai fost chemată la Comisia de anchetă, Kovesi a trimis din nou o scrisoare cu răspunsurile la întrebările membrilor comisiei, conform antena3.ro. Astfel, despre întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea, șefa DNA a dat un răspuns vag în scrisoarea care va stârni multe reacţii:

„Nu am avut şi nu am cunoştinţă despre posibila existenţă a unor mecanisme paralele de influenţare şi/sau de viciere a rezultatului votului.

Vă fac cunoscut că nici în exercitarea atribuţiilor mele de serviciu şi nici în timpul meu liber nu am luat cunoştinţă de situaţii ori împrejurări potrivit cărora în alegerile prezidenţiale din decembrie 2009 s-ar implica unele autorităţi publice şi/sau persoane altele decât cele prevăzute de lege, respectiv în derularea procesului electoral cu consecinţa vicierii rezultatului acestor alegeri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşa cum am comunicat şi anterior Comisiei speciale, nu am răspuns invitaţiei dumneavoastră de a lua parte la lucrările acesteia, deoarece nu am avut şi nu am cunoştinţă despre aspecte de natură să servească la aflarea adevărului în cauza care formează obiectul activităţii Comisiei.”

Conform jurnaliştilor antena3.ro, răspunsul Laurei Codruța Kovesi se întinde pe 7 pagini.