Evenimentul Zilei > Justitie > Detaliile indecente din viața lui Kovesi au ieșit la iveală. Iubitul ei a aflat despre fanteziile ei
Detaliile indecente din viața lui Kovesi au ieșit la iveală. Iubitul ei a aflat despre fanteziile ei

Detaliile indecente din viața lui Kovesi au ieșit la iveală. Iubitul ei a aflat despre fanteziile ei

Fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost invitata Andreei Esca la Europa FM. Aceasta a vorbit despre viața sa personală, a evocat amintiri din perioada copilăriei, dar și a devenirii sale. Mai mult decât atât, aceasta a oferit detalii despre cum s-au desfășurat audierile în comisiile LIBE și CONT.

Interviul a fost unul mai puțin obișnuit. În timpul discuției, Andreea Esca a întrebat-o pe Laura Codruța Kovesi despre viața sa intimă.

„Relații intime- dimineața sau seara?”, a întrebat Esca.

Răspunsul lui Kovesi a fost : „Ah, nu răspund!”.

Fosta șefă a DNA a zis că ar vrea să rămână blocată în lift cu prietenul ei. De asemenea, a spus că cel mai mare regret al său este că nu are copii.

Acest interviu s-a desfășurat la câteva zile de la audierea fostului procuror-șef al DNA în comisiile LIBE și CONT, fiind declarată câștigătoare în ambele. Urmează decizia politică. Mai mult decât atât. Kovesi are calitatea de suspect într-un dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Întrebată de sprijinul pe care l-a avut în această perioadă, Kovesi s-a referit la familie, prieteni și la iubitul acesteia.