Evenimentul Zilei > Social > KOVESI, ŢINTA UNEI IRONII în premieră pentru televiziunea din România. Momentul de la Antena 3 poate fi VIRALUL ANULUI
KOVESI, ŢINTA UNEI IRONII în premieră pentru televiziunea din România. Momentul de la Antena 3 poate fi VIRALUL ANULUI

KOVESI, ŢINTA UNEI IRONII în premieră pentru televiziunea din România. Momentul de la Antena 3 poate fi VIRALUL ANULUI

După ce Curtea de Apel Ploiești a decis că jurnaliștii Antena 3 trebuie să plătească suma de 300.000 de lei, daune morale, către șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, după o emisiune care i-a adus atingere la nivelul imaginii. Judecătorii au decis și că membrii trustului intact vizați trebui să își ceară scuze față de procuror. Având în vedere aceste lucruri, în emisiunea „Sinteza Zilei” moderată de Mihai Gâdea a instrumentat un moment care să arate, în opinia sa, ridicolul situației în care jurnaliștii au fost puși odată cu solicitarea plății acestei sume.

 

În platou, cei prezenți au început să „facă o chetă” pentru a strânge suma de 300.000 de lei. Într-un borcan amplasat în centul scenei din emisiunea lui Gâdea, colegii au cotizat cu bancnote de un leu, 5 lei sau 10 lei pentru a începe să strângă suma imensă pe care trebuie să i-o plătească Laurei Kovesi, în timp ce pe fundal se vedea o imagine cu șefa DNA lângă un morman de bani.

Sursa FOTO: Antena 3

 

Realizatorul Mircea Badea a trimis și el un leu, în timp ce Gâdea și șeful Departamentului de Investigații politice al postului TV, Mugur Ciuvică, discutau despre scoaterea la licitație a sacoului celui din urmă.

Sursa FOTO: Antena 3

 

Decizia instanței poate fi atacată prin recurs în termen de 30 de zile.