Evenimentul Zilei > Justitie > Kovesi este K.O.! DOVADA SUPREMĂ care o răpune definitiv pe fosta şefă a DNA. VIDEO ÎN ARTICOL. Breaking news
Kovesi este K.O.! DOVADA SUPREMĂ care o răpune definitiv pe fosta şefă a DNA. VIDEO ÎN ARTICOL. Breaking news

Kovesi este K.O.! DOVADA SUPREMĂ care o răpune definitiv pe fosta şefă a DNA. VIDEO ÎN ARTICOL. Breaking news

La puţin timp după ce osta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat miercuri seara, la Europa FM, că a fost pusă sub acuzare de Secția de Investigare a Magistraților, s-a aflat şi în ce dosar apare numele ei. La România TV au apărut mai multe detalii-bombă chiar în această seară.

„E un început de dreptate. E vorba despre denunțul lui Ghiță, pe care eu l-am susținut. Este vorba despre aducerea în țară a lui Popa Nicolae. Asta pe acuzația de abuz în serviciu. Am fost audiată. Declarația mincinoasă este declarația pe care a dat-o și a spus că nu a cunoscut pe Ghiță Sebastian niciodată. Domnul Ghiță a dat poza. Să respecte procedura, doamna Kovesi, să se prezinte la audieri, așa cum ne-am prezentat și noi.”, a anunța Andreea Cosma la România TV.   

În acest context, amintim că la 15 martie 2018, Evenimentul zilei publica primul episod al interviului luat de Ion Cristoiu lui Sebastian Ghiță în Serbia. Interviul s-a terminat cu momentul în care fostul deputat i-a arătat o fotografie din telefonul său lui Ion Cristoiu. Ghiţă a vorbit la acea vreme despre persoanele care apăreau în imagine alături de Laura Codruța Kovesi, la acea vreme încă şefă DNA. Fotografia a fost făcută acasă la Ghiță, în Ploiești.     

„Ion Cristoiu: Fotografiile ni le arătaţi?

Sebastian Ghiţă: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea şi să încerc să provoc eu, într-un fel sau într-altul, căderea sau menţinerea acestei doamne Kovesi.

– O să mi-o arătați chiar în cursul interviului, o să mi-o arătați și o să mă conving.

– V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasă a doamnei Kovesi.

– Pot să o arăt la cameră?

– Nu. Vă rog!

– Deci, eu am fotografia. Dumneavoastră o țineți în telefon? Credeam că o țineți undeva pe un stick secret. Eu am fotografia și trebuie să pun întrebări, sunt jurnalist.”

AICI PUTEŢI FOTOGRAFIA PE CARE GHIŢĂ I-A ARĂTAT-O LUI ION CRISTOIU

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: