Evenimentul Zilei > International > Klaus Iohannis, reacție pe Twitter în urma întâlnirii cu Donald Trump. Mesajul președintelui României
Klaus Iohannis, reacție pe Twitter în urma întâlnirii cu Donald Trump. Mesajul președintelui României

Klaus Iohannis, reacție pe Twitter în urma întâlnirii cu Donald Trump. Mesajul președintelui României

Klaus Iohannis se află în Statele Unite ale Americii, la Casa Albă, unde a avut cea de-a doua întâlnire cu omologul său, Donald Trump, după cea din iunie 2017.

Klaus Iohannis și Donald Trump au avut marți, cea de-a doua întâlnire la Casa Albă. În urma întrevederii, președintele României a reacționat pe Twitter:

„A fost o mare plăcere să-l revăd pe președintele Donald Trump la Casa Albă. Suntem prieteni și aliați, pentru a dezvolta parteneriatul nostru strategic robust și durabil”, a notat Klaus Iohannis pe pagina de Twitter.

Donald Trump, declarații elogioase

În cadrul întâlnirii, Donald Trump s-a declarat foarte pozitiv cu privire la evoluția relației dintre SUA și România:

„Este o onoare să fim aici alături de președintele României. Avem o relație foarte bună cu România, mai bună decât oricând. Avem relații comerciale foarte bune. Sunt foarte mulți români în SUA, oameni extraordinari, care au succes. E o comunitate foarte mare, sunt foarte multe afaceri românești aici. Și să știți că americanii iubesc românii”.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: