Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al găştilor de partid
Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al găştilor de partid

Klaus Iohannis despre Victor Ponta: Este un om manevrat, un om al găştilor de partid

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la Preşedinţie, Klaus Iohannis, l-a acuzat, miercuri seară, pe principalul său contracandidat, social-democratul Victor Ponta, că este „un om manevrat” şi un „un om al găştilor de partid”.

El a declarat, în cadrul unui miting electoral în municipiul Câmpulung Moldovenesc, că Partidul Social Democrat (PSD) 'oferă circ de dimineaţă până seară'.

'În aceste zile vedem foarte bine unde ne-au adus 25 de ani de scandal, de gălăgie inutilă. Ne uităm la televizor şi ce vedem? De dimineaţă până seară vorbe goale, corupţi duşi la procuratură. Un PSD care nu a reuşit să facă decât circ, acel circ ieftin cu auto-suspendările. Păi ăsta-i partid serios care guvernează România? Cu Victor Ponta în frunte. Victor Ponta este un om manevrat, un om al găştilor de partid şi niciodată nu s-a văzut aşa bine ca ieri şi astăzi. Nici nu a plecat bine din partid şi deja s-au aruncat toţi ca lupii să se certe pentru conducerea partidului. Ăsta-i Victor Ponta care vrea să ne conducă. Ăsta-i Victor Ponta manevrat de structuri, care vrea să devină preşedinte', a afirmat Iohannis.

Candidatul ACL susţine că are 'leac pentru această boală a politicii româneşti', care se numeşte 'România lucrului bine făcut'. El spune că proiectul său are în vedere 'o ţară fără corupţi în fruntea partidului, fără corupţi în fruntea ţării' şi 'o ţară în care justiţia este independentă' şi în care 'unde-i lege nu-i tocmeală'.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: