Evenimentul ZileiPoliticaKlaus Iohannis, atacuri la Viorica Dăncilă: „PSD încearcă tot felul de manevre”

Klaus Iohannis, atacuri la Viorica Dăncilă: „PSD încearcă tot felul de manevre”

Klaus Iohannis, atacuri la Viorica Dăncilă: „PSD încearcă tot felul de manevre”
Klaus Iohannis a refuzat orice fel de confruntare cu contracandidații la alegerile prezidențiale în primul tur, iar acum, presiunea pentru o dezbatere cu Viorica Dăncilă este din ce în ce mai mare pe președintele în funcție. 

Luni seara, la sediul PNL din Al. Modrogan, Klaus Iohannis a fost din nou întrebat de jurnaliști despre o posibilă dezbatere cu Viorica Dăncilă. Președintele în funcție nu a oferit un răspuns ferm, ci a declarat cu zâmbetul pe buze că preferă să discute mai mult cu electoratul.

„Încearcă PSD să atragă atenția prin tot felul de manevre. Urmează să discut cu colegii. Eu mă voi concentra în întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul 2”, a declarat Klaus Iohannis luni seara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prezența în turul 2 îi dă emoții lui Iohannis

Klaus Iohannis a evitat să răspundă punctual la provocarea Vioricăi Dăncilă, preferând să-și comunice mesajele de campanie cu care și-a obișnuit deja electoratul.

„Vedeți că deja PSD încearcă tot felul de manevre și vreau cu această ocazie să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD. Maximă vigilență nu înseamnă să ne temem ci să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când prin absenteismul românilor a fost adus la putere PSD-ul și am avut nevoie de aproape 3 ani când i-am înlăturat de la butoanele puterii”, a mai declarat președintele în funcție.


Accesează: