Evenimentul Zilei > Monden > Kim Kardashian a dat lovitura vieții. Ce manevre a făcut vedeta
Kim Kardashian a dat lovitura vieții. Ce manevre a făcut vedeta

Kim Kardashian a dat lovitura vieții. Ce manevre a făcut vedeta

După cumpărarea afacerii de cosmetice ale celebrei Kylie Jenner, celebra companie Coty a anunțat luni că va dobândi 20% din linia de cosmetice KKW (Kim Kardashian West), pentru 200 de milioane de dolari.

Afacerea KKW a fost valorificată la 1 miliard de dolari, cifră puțin mai mică față de compania Kylie Cosmetics a surorii sale Kylie Jenner, vândută pentru 1,2 miliarde de dolari.

Conform acordului, Kardashian West va păstra controlul creativ asupra companiei, oferind în același timp peste 300 de milioane de adepți ai social media pentru „produse și inițiative de comunicare”.

„Această relație îmi va permite să mă concentrez pe elementele creative de care sunt atât de pasionată, în timp ce beneficiez de resursele incredibile ale Coty”, a comunicat Kardashian West.

Acordul, care se preconizează să se încheie în al treilea trimestru al anului 2021, este cea mai recentă dezvoltare dintr-o lună pentru Coty. La începutul lunii iunie, compania l-a demis pe CEO-ul Pierre Laubies și l-a înlocuit cu președintele Peter Harf – al patrulea director executiv în patru ani.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News