Kim Jong Un a ajuns o ruină. Care este sindromul ce îl macină pe dictatorul din Coreea de Nord. „Doar plânge și mănâncă”

Kim Jong Un a ajuns o ruină. Care este sindromul ce îl macină pe dictatorul din Coreea de Nord. „Doar plânge și mănâncă” Sursa: Arhiva EVZ

Dictatorul din Coreea de Nord, Kim Jong-un, trece printr-o criză pe care şi-o alimentează cu multă băutură şi mâncare. De asemenea, medicii spun că plânge toată ziua.

Liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, bea mult și plânge în mod regulat, în timp ce se luptă cu o criză a vârstei de mijloc, susțin medicii. Dr. Choi Jinwook, un academic din Coreea de Nord cu sediul în Seul, a declarat că liderul se confruntă cu noi anxietăți cu privire la sănătatea și siguranța sa personală, în timp ce se apropie de 40 de ani.

Dictatorul duce un stil de viață nesănătos, absențele sale lungi din viața publică sugerând că se luptă cu probleme grave de sănătate. „Am auzit că plânge după ce a băut mult. Este foarte singur și sub presiune”, a declarat Dr. Jinwook.

Kim este „supraponderal, fumător înrăit și bea băuturi spirtoase și vinuri fine ca un pește”

Doctorii și soția lui i-au spus dictatorului nord-coreean să reducă din greutate și să facă mai multe exerciții fizice, dar ignoră aceste sfaturi. În schimb, Kim este foarte preocupat de sănătatea sa încât călătorește cu propria toaletă în rarele călătorii în străinătate, pentru a împiedica spionii să îi cerceteze fecalele în căutare de indicii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tatăl lui Kim, Kim Jong Il, a murit de insuficiență cardiacă la vârsta de 69 de ani, în 2011, iar neliniștile liderului suprem ar putea fi cauzate de moartea tatălui său.

Kim Jong Il ar fi suferit un accident vascular cerebral în 2008 și avea un gust pentru trabucuri, coniac și bucătăria gourmet, și se crede că ar fi avut diabet și boli de inimă.

Anna Fifield, expertă în Coreea de Nord, a declarat pentru Telegraph că Kim Jong-un a avut parte de o copilărie anormală și de o dinamică de familie disfuncțională. „De la o vârstă foarte fragedă a fost tratat ca un prinț într-un mod în care nici măcar familia regală britanică nu ar fi fost”, a adăugat ea.

Kim vrea să moară de moarte naturală în palatul său

Andrei Lankov, profesor la Universitatea Kookmin din Seul, a declarat: "Scopul său este foarte simplu - să moară de moarte naturală în palatul său, zeci de ani mai târziu. El vrea să rămână la putere.

„El înțelege... dacă pierde puterea, foarte curând își va pierde probabil viața și pe toți cei pe care îi iubește. Își protejează viața, nu stilul de viață”.

Din ianuarie 2022, Kim a testat o flotă de rachete balistice și de croazieră - inclusiv un focos nuclear cu o rază de acțiune de peste 9.300 de mile, la îndemâna continentului american.

A fost văzut ținând de mână pe fiica sa în timp ce examinau echipamentul militar

Chiar înainte de Crăciun, țara a lansat o rachetă balistică spre Marea Japoniei, la câteva zile după ce avioane de război americane și sud-coreene au efectuat exerciții comune pe care Coreea de Nord le-a considerat o repetiție de invazie.

Șeful Statului Major interarme al Coreei de Sud a declarat că lansarea a avut loc la 23 decembrie, dar nu a oferit alte detalii, cum ar fi tipul de armă lansată și distanța la care a zburat.

La 20 decembrie, SUA au zburat bombardiere cu capacitate nucleară și avioane invizibile avansate în apropierea Peninsulei Coreene pentru antrenamente comune cu avioane de război sud-coreene. Coreea de Nord numește în mod obișnuit astfel de exerciții militare ale SUA și ale Coreei de Sud drept o repetiție de invazie, scrie Mirror.