JUSTIȚIA stă pe ACE. Procurorii de la SECȚIA DE ELITĂ, AUDIAȚI

JUSTIȚIA stă pe ACE. Procurorii de la SECȚIA DE ELITĂ, AUDIAȚI

Mai mulți procurori din cadrul unității de elită sunt audiați la Parchetul General, sub acuzația că ar fi făcut parte din grupul infracțional condus de Procurorul „Portocală”.

Este vorba despre doi procurori. Cerasela Răileanu şi Giluela Diaconu, acuzate că făceau parte din grupul infracţional organizat condus de Lucian Onea şi Mircea Negulescu, scrie Antena3.

Tot astăzi este audiat şi fostul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pe numele căruia DNA Ploieşti a deschis mai multe dosare.

Iulian Bădescu, fost primar al Ploieștiului, s-a prezentat la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul lui Mircea Negulescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un FOST PRIMAR este MARTOR în dosarul lui Mircea Negulescu. A fost AUDIAT la Parchetul General

„Am fost citat ca martor în dosarul domnului Negulescu, Onea and company. (...) Să vă spun înainte. Domnul Negulescu e un om cinstit, despre Onea nu știu atât de mult. (...) Când unii politicieni erau arestați, inclusiv eu, se vorbea de faptul ca Parlamentul, mediul politic pun piedici în înfăptuirea actului de justiție.

Acum v-aș întreba dacă astăzi CSM a refuzat această arestare, reținere, nu cumva pune aceleași piedici?”, a declarat Bădescu, la sediul Parchetului General.