Parchetul General s-a adresat Judecătoriei Sectorului 5 pentru a dispune măsura preventivă a suspendării procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice.

Magistratul Daniela Ionela Grosu de la Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunalul Bucureşti.

“Admite cererea Parchetului. Dispune faţă de Hexi Pharma, pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, următoarele măsuri preventive de la 16 mai până la 14 iulie inclusiv: interdicţia iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare, suspendarea procedurii de dizolvare sau lichidare, interdicţia fuziunii, divizării sau reducerii capitalului social, interzicerea înstrăinării activelor, interzicerea plaţilor şi transferurilor bănesti, cu excepţia celor necesare pentru plata utilităţilor şi a salariilor, interzicerea producerii şi comercializării de produse biocide. Cu drept de contestatie în 24 de ore de la comunicare pentru Hexi Pharma”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 5.

Ştire în curs de actualizare