Evenimentul Zilei > Sport > Jucătorii de la FCSB, desființați: „Și dacă-i pui pe post de steag, nu ar face-o bine”

Jucătorii de la FCSB, desființați: „Și dacă-i pui pe post de steag, nu ar face-o bine”

Mihai Stoichiță a găsit o explicație simplă pentru degringolada din jocul celor de la FCSB: jucătorii nu au valoare

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF, crede că jucătorii de la FCSB nu au valoare și ăsta este motivul pentru care echipa joacă mediocru. Antrenorul este de părere că Florin Tănase reprezintă o excepție, pentru că dă randament pe mai multe posturi.

„Jucătorii nu se prezintă bine, nu dau randament oriunde i-ai pune, orice improvizație ai face. Probabil că și dacă-i pui pe post de steag, nu ar face-o bine. Florin Tănase e un contraexemplu. A jucat inter, mijlocaș central și atacant și a făcut-o bine. Dacă ai valoare, joci bine pe orice post. Nu văd unul care să se întrebe dacă valoare individuală a jucătorilor le permite să joace pe alte posturi.

Man nu a avut pauză. Trebuia să aibă câteva zile libere. Era obligatoriu. După EURO, era nevoie de pauză. E uzat fizic. A jucat în sezonul trecut, a fost la echipa mare și după la EURO, unde a făcut un efort mare, pe o căldură incredibilă. Presiunea și tensiunea a crezut doza de uzare. Era normal să apară o accidentare”, a spus Stoichiță la Pro X.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: