Johnny Depp vrea un castel să se mute în Italia. Doar că localnicii se opun cu vehemență

Johnny Depp vrea un castel să se mute în Italia. Doar că localnicii se opun cu vehemență Sursa: Dreamstime.com

Johnny Depp își dorește să se mute în Italia și a pus ochii pe un castel de 4 milioane de dolari. Acesta se află într-un orășel liniștit, iar localnicii nu par să își dorească să disturbe această atmosferă. Moșia regală este situată într-un oraș mic, Montalto Dora, Italia, cu doar 3.000 de locuitori.

Ceea ce o face refugiul perfect pentru persoanele celebre care își doresc să evite paparazzii și fanii. Deși sursele spun că TMZ Depp este interesat de castel, el nu a făcut o ofertă oficială. Pe de o parte, ceea ce îl reține pe Depp poate fi reacția localnicilor, deoarece se pare că nu sunt încântați de această idee.

Deocamdată Depp nu a făcut o ofertă pentru castel

Mai ales având în vedere scandalul din jurul bătăliei juridice cu fosta sa soție Amber Heard. Johnny a cheltuit probabil o avere pe taxele legale legate de cazul său defăimare împotriva lui Heard. Chiar și ea recunoaște că a dat faliment după procesul de ani de zile cu fostul soț. Ambelor celebrități acest proces le-a dăunat reputației și carierei.

Depp a pierdut 26 de milioane de dolari pe o potențială nouă franciză Pirații din Caraibe. Dar, de când Depp a ieșit câștigător cariera sa a cunoscut o întorsătură ascendentă. Anul trecut, el a prezentat cel mai recent film al său, Jeanne du Barry.

Ne puteți urmări și pe Google News

Actorul câștigă adesea zeci de milioane pentru spectacolele sale de actorie, iar acest rol probabil îi va aduce mulți bani. A reușit de altfel să își mențină și campania de milioane de dolari cu Dior.

Profesional, actorul o duce foarte bine

Anul trecut, el a semnat din nou cu brandul într-un acord record în valoare de 20 de milioane de dolari. Așa că prețul pentru acel castel italian, nu ar fi tocmai o problemă financiară pentru actor. Problema pare să fie cea a vecinilor care nu și-l doresc în preajmă.

Depp are deja un portofoliu mare de proprietăți imobiliare, inclusiv case din Hollywood Hills, Anglia, Franța și Kentucky. Se pare că chiar deține propria sa insulă în Bahamas, pe care a cumpărat-o în 2004 pentru puțin sub 4 milioane de dolari.