Evenimentul Zilei > Social > Jocuri periculoase: fetiță rănită după ce a căzut dintr-un carusel
Jocuri periculoase: fetiță rănită după ce a căzut dintr-un carusel

Jocuri periculoase: fetiță rănită după ce a căzut dintr-un carusel

O fetiţă de 10 ani din Mureș, a fost rănită după ce a căzut din carusel, la Zilele Cristeştiului. Lanţul care ţinea scaunul fetei s-a rupt şi a aruncat-o la pământ.

Accidentul a avut loc în timp ce localnicii participau la Zilele Cristeştiului, o sărbătoare anuală dedicată comunei lor. În timpul distracției, lanțul caruselului s-a rupt, iar copila de 10 ani a fost  aruncată la pământ, cu tot cu scaun.

La fața locului a venit un echipaj medical care a constatat că, deși suferise o serie de vătămări corporale minore, minora era conștientă. Micuța victimă a fost dusă la U.P.U. Tg Mures, unde i s-au acordat asistența medicală de specialitate.

Totodată, în urma acestui incident, a fost necesară și intervenția unor jandarmi, aflați și ei, la fața locului. Aceștia i-au liniștit pe localnicii care începuseră să manifeste o anumită stare de nervozitate.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.4 Ungheni, prezenți la manifestarea locală unde desfășurau activități specifice de asigurare si menținere a ordinii si liniștii publice, s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul produs în zona caruselului.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: