Evenimentul Zilei > Actualitate > Joaca de-a preşedintele s-a terminat. Kanye West s-a răzgândit!
Joaca de-a preşedintele s-a terminat. Kanye West s-a răzgândit!

Joaca de-a preşedintele s-a terminat. Kanye West s-a răzgândit!

Vestea-bombă vine din Statele Unite ale Americii. Kanye West nu mai candidează.

La doar câteva zile după ce a anunțat că va candida la funcția de președinte la alegerile din 2020, Kanye West pare să fi abandonat cursa.

Anunțul că va candidea la funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii l-a făcut pe 4 iulie. Dar acum aflăm că magnatul din industria muzicală și  susținătorul lui Trump a renunțat la planul său.

Chiar de Ziua Americii, Kanye West a făcut un anunț surprinzător pe Twitter. A spus că va candida anul acesta la alegerile prezidențiale, sperând să îi ia locul lui Donald Trump la Casa Albă.

„Trebuie să îndeplinim promisiuea Americii având încredere în Dumnezeu, unificându-ne viziunile şi construindu-ne viitorul. Candidez la preşedinţia SUA! #2020VISION»”, a scris el rapperul pe Twitter.

Ei bine, iată că celebrul rapper s-a răzgândit. Nu se mai vrea președinte! Iar Steve Kramer, consilier politic, a declarat presei americane că West a decis să nu intre totuși în cursa pentru prezidențiale. Cel puțin deocamdată.

Strategul electoral al superstarului, Steve Kramer, a declarat că West „este în afara cursei”.  Se presupune că Kramer a fost unul dintre şefii campaniei  pentru state precum Florida și Carolina de Sud.  Când a fost întrebat de jurnalişti ce nu a mers, Kramer a răspuns: „Vă voi anunța ce știu, odată ce toate lucrurile acestea vor fi discutate”.

S-ar părea că decizia vine  după ce un sondaj național publicat marți arăta că  Wesr ar  primi doar 2 la sută din voturile americanilor.

Mai mult, anunțul a fost criticat de celebrul rapper 50 Cent (numele său adevărat este Curtis James Jackson), acuzându-l pe West a încercat „să creeze o diversiune și să distragă oamenii”.

Într-un interviu pentru Forbes, West a spus că este nemulţumit de modul în care Administraţia Trump a gestionat pandemia de coronavirus. El  a spus: „Sunt atât de mulți copii care au fost vaccinați și apoi au paralizat … Așadar, atunci când ei spun că singurul mod de a rezolva problema Covid-19 este cu un vaccin, sunt extrem de precaut...”, notează harpersbazaar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: